Coaching voor professionals

Eerste contact

Je neemt contact met mij op per mail of telefoon. Daarbij vertel je in grote lijnen wat de situatie is waar je tegenaan loopt. We maken een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin duidelijk wordt wat je vraag is en hoe ik iets voor je kan betekenen.

Kennismaken

In een vrijblijvend gesprek wil ik van je horen wat er aan de hand is, wat je wens tot verandering is, en wat je verwacht van mij als coach. Als aan het einde van dit gesprek blijkt dat je een coachingstraject willen inzetten, dan spreken we af hoe we verder gaan. Hierover stellen we een overeenkomst op voor het vervolg.

Overeenkomst

In de overeenkomst die we met elkaar ondertekenen spreken we af hoe we met elkaar op weg gaan. In geval van een individueel of team-coachingstraject maken we een schatting van het aantal sessies, van de frequentie, en tegen welk uurtarief. Ik stuur je of jullie de overeenkomst. In onze eerste vervolgsessie teken je of jullie, en we kunnen aan de slag.

In geval van een training of workshop stel ik een aanbod samen voor een training of workshop die aansluit bij de vraag die je in het kennismakingsgesprek hebt geformuleerd. Ik stuur jullie hiertoe een offerte. Is de offerte (na eventuele aanpassingen) naar wens dan stuur je deze getekend naar mij retour, en we kunnen aan de slag.

 

Wat kost het?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *