waarom De Coach In Huis

7 redenen waarom gezinnen kiezen voor De Coach In Huis:

Persoonlijk: Je bent geen nummer op een lijst maar krijgt persoonlijke opvoedondersteuning op maat.
Maar 1x je verhaal vertellen: Bij De Coach In Huis hoef je je verhaal niet steeds opnieuw aan verschillende mensen uit te leggen.
Vakkundig: Bij de grotere instellingen krijg je een hulpverlener toegewezen waarvan je niet van te voren weet of die de ervaring en deskundigheid heeft die jullie nodig hebben.
Bij De Coach In Huis krijg je een coach met meer dan 20 jaar ervaring en expertise.
Snel en eenvoudig beginnen: Grotere jeugdzorginstellingen hebben vaak veel tijd nodig voor overleg, regels en procedures voordat je kunt beginnen. De Coach In Huis heeft geen wachtlijst en geen ingewikkelde procedures. Je kunt gewoon bellen of mailen; als er ruimte is kan je snel beginnen.
Geen etiket: In de oude jeugdzorg kreeg je kind vaak een stempel omdat dat zo is afgesproken. De Coach In Huis werkt niet met diagnoses, maar aan ontwikkeling van kinderen, effectiever opvoeden en een fijnere gezinssituatie.
Veilig en vertrouwd: De Coach In Huis oordeelt niet, maar luistert goed naar ouders en kinderen. Een gezin voelt zich dan ook snel vertrouwd en veilig bij De Coach In Huis.
Waar en wanneer het gebeurt: Je hoeft niet naar een vreemd kantoor, en je te schikken binnen kantoortijden. De Coach In Huis komt naar jullie thuis, waar je je problemen ervaart en op tijden dat het gebeurt.
Lezen hoe andere gezinnen De Coach In Huis hebben ervaren? Klik dan op Klantreacties
Direct kennis maken met De Coach In Huis? Klik dan op Contact