Goed Nieuws: De Coach In Huis gecontracteerd in Gooi & Vechtstreek

Als er een schaap over de dam is volgen er meestal meer…

Het eerste blije schaap dat over de dam is wat betreft het financieren van de coaching door De Coach In Huis is de regio Gooi en Vechtstreek! En nu maar hopen dat er meer gemeenten dit goede voorbeeld volgen, zodat nog meer gezinnen de coaching zich kunnen veroorloven.

Hoe zat het ook al weer met die financiering van de coaching? 

De afgelopen maanden heeft De Coach In Huis met veel gemeenten in de omgeving gesprekken gevoerd zodat gezinnen de coaching door De Coach In Huis vergoed kunnen krijgen. Ik heb beloofd van me te laten horen als er positieve berichten zijn op dat gebied. Er is goed nieuws! De Coach In Huis is vanaf 1 januari 2017 gecontracteerde zorg in de Regio Gooi & Vechtstreek

Wat betekent dat?
De volgende gemeenten vallen onder de regio Gooi en Vechtstreek: Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden, Naarden, Weesp en Wijdemeren. Woon je in een van deze gemeenten dan wordt de coaching door De Coach In Huis voor jullie gezin vergoed door de gemeente.
Hoe? Ga langs bij de jeugdconsulenten van jouw gemeente. Die zijn te vinden bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), soms ook bij het wijkteam of bij het gemeentehuis. Geef aan dat je jeugdhulp nodig hebt, en dat je daarvoor aan de slag wilt met De Coach In Huis. De jeugdconsulent geeft een zogenaamde beschikking jeugdhulp af. Hiermee wordt de coaching gefinancierd. Er zijn voor jouw gezin geen kosten aan verbonden.
Ondertussen kun je al wel bellen of mailen met De Coach In Huis, om aan te geven dat je graag wilt starten met gezinscoaching. Wil je weten wat De Coach In Huis voor jullie gezin kan betekenen? Bel of mail met De Coach In Huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *