Kon je maar laten zien wat er gebeurt…

Wanneer je problemen ervaart met je kind moet je vaak eerst over een drempel heen om hulp te vragen. Maar áls je dan over die drempel heen bent wil je ook liefst een hulpverlener die er is op de momenten dat “het mis gaat”. De Coach In Huis biedt daarom Live Video Observatie voor het gezin aan. Wat is dat?

Denk aan de vele opvoedprogramma’s op tv zoals de Supernanny. Met onopvallende camera’s maken we een tijdje 24/7 beelden van wat er in het gezin gebeurt. Ouders kijken samen met hun gezinscoach over hun eigen schouder mee. Alleen dan zónder dat je met je privésituatie op televisie moet.
Is dat niet erg privé? Ja, je geeft jezelf helemaal bloot. Voelt dat niet erg kwetsbaar? Ja, beelden zijn eerlijk, ze vertellen precies wie je bent en wat je doet.
Waarom dan toch doen? Omdat met je eigen spiegel observeren van gedrag en gewoontes, zowel wat niet werkt als wel werkt, de beste manier is om helder te krijgen wat je eigenlijk doet. Zo ontdek je waar mogelijkheden liggen om de opvoeding weer de juiste kant op te krijgen. Dat geeft hoop. Wil je daar je privé niet voor bloot geven?

Meer weten? Is Live Video Observatie iets voor jullie gezin? Bel of mail De Coach In Huis