De Coach In Huis nu ook vergoed in de regio Utrecht West

Voor gezinnen die een opvoedvraag hebben is er weer goed nieuws te melden:
Er is weer een regio bijgekomen die de coaching door De Coach In Huis vergoed. De Coach In Huis is vanaf 1 mei 2017 gecontracteerde zorg in de Regio Utrecht West.

Wat betekent dat?
De volgende gemeenten vallen onder de regio Utrecht West: De Ronde Venen, Montfoort, Oude Water, Stichtse Vecht en Woerden. Woon je in een van deze gemeenten dan wordt de coaching door De Coach In Huis voor jullie gezin vergoed door de gemeente.
Hoe? Ga langs bij de jeugdconsulenten van jouw gemeente. Die zijn te vinden bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), bij het Sociaal Team of bij het gemeentehuis. Geef aan dat je jeugdhulp nodig hebt, en dat je daarvoor aan de slag wilt met De Coach In Huis. De jeugdconsulent geeft een zogenaamde beschikking jeugdhulp af. Hiermee wordt de coaching gefinancierd. Er zijn voor jouw gezin geen kosten aan verbonden.
Ondertussen kun je al wel bellen of mailen met De Coach In Huis, om aan te geven dat je graag wilt starten met gezinscoaching. Wil je weten wat De Coach In Huis voor jullie gezin kan betekenen? Bel of mail met De Coach In Huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *